Kanovaren op de Dordogne

ACTIEF - Vanuit Salviac is het slechts een kwartiertje rijden naar een eerste opstappunt voor een kanotocht over de Dordogne. Vanaf het water leer je de omgeving heel anders kennen. Er ontvouwt zich een prachtig panorama van grote kalkstenen kliffen, imposante kastelen en schilderachtige dorpjes. Tijdens je tocht word je vergezeld door kleine valken die met je meevliegen. Zin in een pauze? Leg dan even aan bij een kiezelstrand. Ideaal voor een picknick of een duik in het frisse water.  

Canoë Raid Cénac is een populaire bestemming voor kanovaren in Cenac-et-Saint-Julien, gelegen aan de rivier de Dordogne. De rivier biedt een prachtige omgeving met veel plekken om te zwemmen op een warme dag. Het water is schoon en verfrissend, en de rivier is veilig met ondiep water en een zachte stroming. De vriendelijke en behulpzame medewerkers van Canoë Raid maken de ervaring nog aangenamer. De kano's hebben rugleuningen wat het peddelen gemakkelijker maakt.

Bij Canoë Raid Cénac kun je genieten van het bewonderen van kastelen langs de Dordogne vanuit een kano. Je kunt kiezen uit verschillende opties zoals een halve dagtocht, een mini-dagtocht een volledige dagtocht of zelfs meerdaagse trektochten. De waterdichte kano's zijn all-inclusive en er is een picknickplaats, toiletten en gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Speciale groepstarieven zijn ook beschikbaar. De kano's zijn beschikbaar in 2, 3 en 4-zitsvarianten.