Welkom in Gîte d'Orange

In één van de bijgebouwen – op ruime afstand van het huis – realiseren we een luxe gîte met privé zwembad . De gîte zal vanaf het juni van 2023 worden verhuurd, zodat we iedereen kunnen laten genieten van de rust, ons kleine landgoed en de prachtige omgeving van Salviac. Leuk als je ons volgt op Facebook en/of Instagram. Of stuur ons een mailtje, dan hoor jij het al eerste als de gîte kan worden geboekt.


Renovatie gîte

De gîte krijgt een stoere loft-constructie van maar liefst zeven meter hoog. In de royale leefruimte geven de openslaande deuren toegang tot een grote veranda van maar liefst vijf bij twaalf meter.

Duik in je eigen zwembad


Vanaf de veranda ben je slechts enkele stappen verwijderd van het zwembad met een mooi terras, stoere eikenhouten ligbedden omgeven door grote moerbeibomen die de nodige beschutting bieden.  


Voor de gîte gebruiken we uitsluitend robuuste materialen, zoals eikenhout, beton en staal. De twee slaapkamers – met eigen badkamer en toilet – bieden ruimte aan vier personen. Ook in het najaar kan je je hier prima vermaken en je warmen bij de gezellige houtkachel. 


We planten een boom voor jou

Bomen trekken vogels, geven privacy en zorgen voor schaduw, maar zijn vooral prachtig en groener dan een parasol. In onze tuin en op het kleine landgoed staan honderden bomen. In alle soorten en maten. Maar er kunnen altijd bomen bij. Daarom planten we een boom voor elke week dat je onze gîte bezoekt. Natuurlijk zetten we je naam erbij, zodat je altijd kunt komen kijken of de boom een beetje groeit of vruchten geeft :-).

Oogst je eigen groente 
en fruit

Wij houden van gezond en lekker eten. Maar vooral van verse groenten en fruit. Als onze gast heb je toegang tot de moestuin, zodat je je eigen tomaten, worteltjes en andere lekkernijen kunt oogsten. Niet alles is altijd rijp en voldoende voorhanden, maar dat leggen we je graag uit als je er bent.