Welkom in Gîte d'Orange

Wanneer je thuiskomt in onze Gîte d’Orange, ervaar je hoe de charme van het Franse platteland perfect samengaat met een eigentijds design van robuuste, natuurlijke materialen. De oude natuurstenen muren gaan vloeiend over in het ongerepte landschap, maar binnen betreed je een andere wereld waarin modern comfort de hoofdrol speelt. In 2022 hebben we de gîte volledig gerenoveerd tot een stijlvolle loft, met twee slaapkamers voorzien van eigen sanitair en een woonkeuken die overgaat in de sfeervolle living. Via de openslaande tuindeuren kom je op de veranda van maar liefst 60m2, waar het zwembad en het buitenleven op je wachten.
Allez, on vous attend! 


Zin in een weekje Gîte d'Orange?

Onze gîte is te reserveren voor de zomer van 2025. Wil je meer weten over Gîte d'Orange of heb je interesse om de gîte een week of langer te reserveren? Stuur ons dan een berichtje, zodat wij kunnen controleren of de gîte in de gewenste periode beschikbaar is.

Foto luxe woonkeuken vakantiewoning Salviac

Alle ruimte

In Gîte d’Orange ben je van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een grote oven en de nodige apparatuur om iets lekkers op tafel te zetten. De loft-constructie van de gîte is maar liefst zeven meter hoog, wat een ruimtelijk effect van openheid en vrijheid geeft. De eerste slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping en via een antieke gietijzeren Franse trap bereik je boven het tweede slaapvertrek. De andere vide is ingericht als een aparte zithoek met TV en een bureau, zodat je eventueel nog wat werk kunt afronden. Uiteraard hebben we gezorgd voor snel glasvezelinternet.

Woonkeuken vakantiewoning in Dordogne
Exterieur Gîte d'Orange in Salviac
Beddengoed vakantiewoning
Tulpen in vakantiewoning Salviac
Keuken gîte Frankrijk
Slaapkamer vakantiewoning Salviac Frankrijk
Meisje aan de rand van het zwembad in Salviac
Verranda van vakantiewoning Salviac
Oude stoel vakantiewoning Salviac

Duik in je eigen zwembad


Zolang je bij ons verblijft, is de gîte jouw thuis. Het landhuis staat op ruime afstand, dus jullie hebben alle privacy en ruimte om gewoon te doen waar je zin in hebt. In en om het huis hoef je je niet te vervelen. Neem een duik in je eigen zwembad, omringd door een fraai terras met parasols en schaduwrijke moerbeibomen. Neem de tijd om uitgebreid te tafelen op de veranda, al dan niet met een verse salade die je zó uit de moestuin hebt geplukt. En natuurlijk, wie er graag op uit trekt, wordt in dit deel van Frankrijk op zijn wenken bediend. Time flies when you’re having fun….

Privézwembad in Salviac

Zin in een weekje weg van de massa?

Reserveren van onze gîte in 2024 is helaas niet meer mogelijk, maar u bent van harte welkom in 2025.
Wil je meer weten over Gîte d'Orange of heb je interesse om de gîte een week of langer te reserveren? Stuur dan een mail naar [email protected], zodat wij kunnen controleren of de gîte in de gewenste periode beschikbaar is.

Woonkeuken vakantiewoning Frankrijk

We planten een boom voor jou

Als je ergens de ontspannende kracht van de natuur ervaart, dan is het hier. Op het landgoed  van 3,5 hectare staan prachtige monumentale bomen, die hier al lang waren voordat wij in Salviac neerstreken. Een deel van de tuin is aangelegd als park en achter de gîte vind je een klein bos en een glooiende weide. Genoeg ruimte om van de natuur te genieten dus, en dan hebben we het nog niet eens over alle recreatieve mogelijkheden in de nabije omgeving. Voor al dat moois doen wij graag iets terug. Daarom planten we een boom voor iedere week die jij in onze gîte doorbrengt. Een duurzaam cadeautje aan jou en aan de wereld om ons heen! 

Groente en fruit van eigen bodem 

Wij houden van gezond en lekker eten, en dus ook van verse groenten en fruit. Daarom geven we onze gasten ook toegang tot de moestuin en fruitbomen, zodat je je eigen tomaten, worteltjes en andere lekkernijen kunt oogsten. Uiteraard bepaalt het ritme van de seizoenen het aanbod, dus zodra je er bent, laten we je graag zien wat rijp is om geoogst te worden.

Even een weekje helemaal niets!

Onze gîte is te reserveren voor de zomer van 2025.
Wil je meer weten over Gîte d'Orange of heb je interesse om de gîte een week of langer te reserveren? Stuur dan een mail naar [email protected], zodat wij kunnen controleren of de gîte in de gewenste periode beschikbaar is.